16.04.2024 14:06 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















На виконання Указу Президента України від 30.09.2010 №926/2010 року «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні», наказу відділу освіти Рокитнівської РДА від 14 червня 2013 № 231 «Про створення регіональної інформаційної системи управління освітою та впровадження проекту в Рівненській області 10.12.2013 року на базі методичногго кабінету Рокитнівської районної ради проведено нараду-семінар за участю завідувачів дошкільних навчальних закладів та кураторів загальноосвітніх навчальних закладів району, відповідальних за упровадження інформаційної системи управління освітою.
Розглянуто наступні питання:
1. Про забезпечення роботи регіональної інформаційної системи управління освітою.
2. Впровадження Курсу «Дошкілля» в дошкільних навчальних закладах району.
3. Про забезпечення належного функціонування, своєчасного оновлення офіційних веб-сайтів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району.
В р ... Читати далі »


10 грудня 2013 року в Будинку дітей та молоді відбулося чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер», на якому обговорили виконання рішення засідання ради від 8 жовтня 2013 року, обмінялися досвідом організації роботи в шкільних учнівських самоврядуваннях з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування та дітьми-інвалідами. Також лідери обговорили питання про діяльність шкільних осередків учнівських самоврядувань із забезпечення гласності в діяльності учнівських самоврядувань через організацію роботи шкільного прес- центру та проблему діяльності шкільних осередків учнівських самоврядувань із залучення учнів до волонтерського руху.

Голова проектно-інформаційної комісії Світлицька Юлія презентувала 9-й номер газети «Лідер-інформ». Запропонувала лідерам активніше включатися в о ... Читати далі »


10 грудня 2013 року на базі Будинку дітей та молоді відбулося засідання школи молодого педагога –організатора.

Розглядалися питання:
1. Основні напрями, форми роботи педагога-організатора.
2. Документація педагога-організатора.
3. Планування роботи. Зміст, форма та структура планів.
4. Складання алгоритму підготовки колективної творчої справи.
5. Презентація та обговорення річного плану роботи педагога-організатора.

Н. Федорович, методист РМК


З 10 по 20 грудня 2013 року, на базі методичного кабінету проходить районна новорічно-різдвяна виставка „Новорічна композиція” та „Український сувенір” серед загальноосвітніх закладів району.


На базі Масевицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів днями відбулося виїзне засідання районної психолого-медико-педагогічної консультації (ПМПК). В присутності батьків, вчителів обстежено шестеро учнів, які мають проблеми у засвоєнні навчальних програм.
Участь у засіданні районної ПМПК взяла представник обласної ПМПК Алла Леонтіївна Яремович , консультанти районної ПМПК лікар-невролог, логопеди, завідувач районної ПМПК Гречко Тамара Максимівна, директор Масевицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Людмила Миколаївна Смик організувала умови для роботи консультантів.
На фото: обстеження інтелектуального розвитку дитини проводить експериментатор-психолог Вікторія Леонідівна Стрілець.


08 грудня 2013 року на базі Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія» та Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 проведено районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики серед учнів 8-11 класів. Метою проведення олімпіади є стимулювання творчого самовдосконалення учнів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні інформатики; виявлення та розвиток обдарованих учнів, сприяння розвитку алгоритмічного мислення у школярів. В олімпіаді взяли участь учні 16-ти навчальних закладів ЗНЗ району. Переможцями стали:
9 клас
І місце – Шупрудько Андрій, учень Кисорицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
ІІ місце – Смик Тетяна, учениця Залавської ЗОШ І-ІІ ступенів.
ІІІ місце –Охремчук Богдан, учень Томашгородський НВК І-ІІІ ступенів-ліцей.

10 клас
І місце – Панчишин Максим, учень Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія».
ІІ місце – Вишинський Богдан, учень Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія».
ІІІ місце –Трох ... Читати далі »


04 грудня 2013 року на базі Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, відбулося засідання творчої лабораторії вчителів природничих дисциплін з теми: «Забезпечення наступності у впровадженні компетентнісно-орієнтованих технологій природничих дисциплін».

Учасники творчої лабораторії: розглянули проблеми впровадження моральної, соціальної компетентностей у взаємовідносинах вчитель-учень; прийняли участь у творчій дискусії по впровадженню предметних компетентностей на уроках природничих дисциплін; заслухали досвід роботи з даної теми вчителя біології Рокитнівського навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня-гімназія» (Суханова Т.А.); відвідали урок з географії у 7 класі (Коханевич В.Н.); стали учасниками інтелектуальної гри у 8 класі з біології «Ну постривай» (Хмельовська А.М.).


02 грудня 2013 року на базі Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 пройшов ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з географії, переможцями серед учнів стали:
8 клас:
І місце – Дудка Віталій Андрійович, учень Купельської загальноосвітньої
школи І-ІІ ступенів.
ІІ місце – Вівчар Вікторія Віталіївна, учениця Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-
гімназія».
ІІ місце – Тимощук Софія Іванівна, учениця Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ
ступенів-ліцей».
ІІІ місце – Маринич Ірина Петрівна, учениця Березівської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів.
ІІІ місце – Пишняк Діана Анатоліївна, учениця Старосільської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів.

9 клас:
І місце – Тимощук Світлана Петрівна, учениця Рокитнівського НВК «Школа
І ступеня гімназія»
ІІ місце – Басич Альона Вікторівна, учениця Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ
ступенів-ліцей».
ІІ ... Читати далі »


03 грудня 2013 року, на базі Рокитнівського НВК «Школа І ступеня- гімназія», пройшов ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з педагогіки та психології. Олімпіада складалася з чотирьох блоків. За підсумками районної олімпіади з педагогіки та психології серед учнів 11 класів, переможцями стали:


І місце – Дякова Наталія Володимирівна, учениця Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.
ІІ місце – Гіс Наталія Сергіївна, учениця Томашгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.
ІІІ місце – Лесковець Наталія Степанівна, учениця Глиннівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Вітаємо переможців та призерів олімпіади!!!

Методист РМК, В.Стрілець.


На виконання завдань Президента 02 грудня 2013 року урочисто відкрито додаткову групу Рокитнівського дошкільного закладу №3 «Казка»

02 грудня 2013року гостинно відкрила двері новостворена додаткова група для 30 малюків у ДНЗ №3 «Казка» , що у селищі Рокитне. Урочисте відкриття відбулося в атмосфері справжнього свята, яке разом з батьками та педагогами дошкільного закладу розділили люди, завдяки яким стала можливої ця подія. Серед них були присутні селищний голова В.А.Татусь, в.о. начальника відділу освіти Н.І.Берташ., депутати та громадськість району. Вони привітали всіх присутніх із радісним і щасливим днем, побажали малечі, щоб дитячий садочок став другою домівкою. Саме з таких груп для дошкільнят відкривається шлях до країни знань. Бо наступною сходинкою у пізнанні навколишнього світу для них ст ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 103 104 »
Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024