29.03.2024 17:15 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















09 лютого 2010 року на базі Сновидовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання школи молодого вчителя «Мій шанс» для вчителів німецької мови . Участь взяло вісім вчителів з Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Купельської ЗОШ І-ІІ ступенів, Єльнівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Рокитнівського НВК «Школи І-ІІІ ступенів-ліцею», Познанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Дроздинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також керівник школи молодого вчителя Андріяшева Л.М. (вчитель англійської мови Томашгородського НВК «Школи І-ІІІ ступенів-ліцею») та методист відділу освіти Дубовець Ж.Ф.

На засіданні було обговорено такі теми, як : Самоосвіта вчителя, як засіб підвищення кваліфікації вчителя, інтенсифікація та оптимізація навчального процесу. Було розроблено та запропоновано молодим вчителям невеличкий посібник методичних порад «Молодий учителю, вироби свій стиль». Було відвідано урок вчителя Сновидовиької ЗОШ ... Читати далі »


9 лютого 2010 року в.о. начальника відділу освіти Таргонський Григорій Миколайович та завідуюча методкабінету Трохимчук Н.А. взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Професійний розвиток педагога в системі безперервної післядипломної освіти» та урочистостях з нагоди 70-ти річчя створення Рівненського обласного інституту післядипломної педгогічної освіти

Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти – лідер у навчанні дорослих краю, один із найстаріших навчальних закладів післядипломної педагогічної освіти держави, вищий навчальний заклад IІІ рівня акредитації.

Він завжди був частиною долі вчительства Рівненщини. Тут педагоги підвищують свою кваліфікацію, вдосконалюють професійну майстерність. Тут завжди вирує джерело педагогічної творчості. Тут теоретичні знання поєднуються з кращим педагогічним досвідом і слугують ідеї високої соціальної місії вчителя.

Сьогодні досвід Рівненського обласного інституту піс ... Читати далі »


09. 02.2010 заступником начальника відділу Боровець Ж.М. було проведено навчання апарату та працівників відділу.



Відбулася першість району з баскетболу серед дівчат 1993 року народження і молодших в рамках ХІІІ Спартакіади школярів Рокитнівщина 2010 року. Перше місце в упертій боротьбі посіла команда Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ст. – ліцей», другими фінішували у змаганнях спортсменки із Томашгородської ЗОШ №2, третє місце здобули дівчата із Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія»




Станом на 8 лютого 2010 року кількість зареєстрованих учасників на ЗНО в Рокитнівському районі 244



Щомісяця з метою своєчасного інформування та надання методичної допомоги з питань організації навчально-виховного процесу на базі районного методичного кабінету проходять інструктивно - методичні наради заступників директорів з навчально-виховної роботи.

05 лютого 2010 року пройшла чергова нарада під головуванням завідувача методкабінету Н.Трохимчук та з участю методистів РМК В.Кибукевича та Ж.Дубовець. На нараді порушувалися актуальні питання організації навчально-виховного процесу в закладах освіти району:

  • про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2010». Н.Трохимчук подякувала заступникам директорів за підготовку вчителів для участі в районному етапі конкурсу, відмітила більш високий рівень підготовки кадрів в навчальних закладах. Про це свідчить той факт, що два переможці районного етапу конкурсу ( Кузьмич М.В. вчитель Березівської ЗОШ I-III ст. та Берташ Л.О. вчитель Сновидовицької ЗОШ I-III ст.) ... Читати далі »

РОКИТНІВСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №5
( ясла-садок )
«ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК»

Завідуюча: Гончар Галина Михайлівна Заклад відкрито у 1987році

Кількість груп: раннього віку -1, дошкільних – 3

Кількість дітей : 104

Навчально-виховні приміщення : музична зала, фізкультурна зала, методичний кабінет, народознавча світлиця.

Дошкільний заклад працює над проблемою : «Художньо-естетичний виховання як обов’язкова умова гармонійного розвитку дошкільнят».
У дошкільному навчальному закладі, при підтримці засновника - Рокитнівської сільської ради (голова Гончар П.М.), створенні всі умови для реалізації творчого потенціалу малят. Навчально-виховна робота здійснюється за двома напрямами:
* формування естетичного смаку в дітей на заняттях та в повсякденному житті ( образотворча діяльність у куточках художньої творчості, свята, розваги, тематичні виставки д ... Читати далі »


Організація діяльності методичного кабінету ґрунтується на принципах
рівності умов для кожного педагогічного працівника щодо повної реалізації його духовного, творчого та інтелектуального потенціалу.З цією метою відповідно до плану роботи районного методичного кабінету щороку проводяться конкурси професійної майстерності: «Вихователь року», «Школа року», «Шукаємо молоді педагогічні таланти», «Вчитель року» та ін..

Вже стало традицією для працівників методичного кабінету в листопаді-грудні проводити районний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року». В 2009-2010 навчальному році на конкурс були представлені наступні номінації: «Правознавство», «Математика», «Географія», «Хімія», «Трудове навчання».

В конкурсі взяли участь 14 учасників з 12 навчальних закладів, а Березівська та Блажівська ЗОШ I-IIIст. представили по два конкурсанти. Найбільш активними в конкурсі були вчителі географії та трудового навчання (по чотири конкурсанти).

Ві ... Читати далі »


29 січня під керівництвом головного спеціаліста відділу освіти Берташ Н.І. в Більській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся семінар школи резерву керівних кадрів та новопризначених керівників ЗНЗ з теми: «Співпраця керівництва школи із органами учнівського самоврядування й батьківською громадськістю».

Програма семінару:

1.Відкриття спільного засідання ШРКК та НПК. Вступне слово.
Головний спеціаліст відділу освіти Н. Берташ
2. Презентація роботи педагогічного колективу школи з органами учнівського самоврядування й батьківською громадськістю



3.Виставка педагогічних напрацювань вчителів школи.
4.Звіт про роботу учнівського самоврядування навчального закладу.
Н.Мисюкевич, педагог організатор Більської ЗОШ І-ІІІ ст.

5.Ток-шоу «Я люблю Україну»
М. Кулакевич, заступник директора з ВР Більської ... Читати далі »


Рокитнівька районна рада старшокласників «Лідер»

Інформація
про проведення ІІІ засідання ради

Сьогодні, 4 лютого, об 11 год. 30 хв. на базі Рокитнівського Будинку дітей та молоді відбулося ІІІ засідання районної ради старшокласників «Лідер», заняття районної школи «Лідер», в яких взяли участь лідери з 23 загальноосвітніх шкіл району. В ході роботи розглядалися питання діяльності шкільних еколого-оздоровчих комісій по формуванню в учнівської молоді здорового способу життя; роль учнівських самоврядувань в організації змістовного дозвілля школярів; реалізація учнівськими самоврядуваннями Програми національного виховання школярів; про проведення ІІІ районного збору лідерів .

В ході роботи були прийняті відповідні рішення.

Лідерами було проведено тренінг «Життя без наркотиків».


« 1 2 ... 100 101 102 103 104 »
Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024