29.03.2024 08:06 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Використання та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій є невід’ємною складовою сучасного суспільства. ІКТ в освіті сприяють якісній організації навчально-виховного процесу та управління ним. Застосування ІКТ у системі управління закладом є необхідним, так як саме управлінські рішення забезпечують системність та цілісність у освіті. Крім того, це дозволяє оптимізувати процес обміну інформацією, зменшити обсяг роботи адміністратора, дозволяє йому приймати ефективні управлінські рішення та бути конкурентоспроможним керівником сьогодення.

З такою метою, 19 листопада на базі Біловізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, районним методичним кабінетом організовано чергове засідання постійно діючого семінару керівників навчальних закладів. Саме застосування інформаційно-комунікаційних технологі ... Читати далі »


$IMAGE1$

Використання та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій є невід’ємною складовою сучасного суспільства. ІКТ в освіті сприяють якісній організації навчально-виховного процесу та управління ним. Застосування ІКТ у системі управління закладом є необхідним, так як саме управлінські рішення забезпечують системність та цілісність у освіті. Крім того, це дозволяє оптимізувати процес обміну інформацією, зменшити обсяг роботи адміністратора, дозволяє йому приймати ефективні управлінські рішення та бути конкурентоспроможним керівником сьогодення.

З такою метою, 19 листопада на базі Біловізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, районним методичним кабінетом організовано чергове засідання постійно діючого семінару керівників навчальних закладів. Саме застосування інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності для забезпечення якості навчально-виховного процесу було темою семінару. Під час теоретичної ч ... Читати далі »


18 листопада на базі методичного кабінету проведено чергове засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету, де розглянуто ряд питань:
1. Про розгляд та затвердження матеріалів вчителів, які атестувалися на звання «Вчитель-методист», «Старший вчитель».
2. Про особливості впровадження інклюзивного навчання в загальноосвітніх навчальних закладах району.
3. Про хід впровадження іноземної мови та предмету «Сходинки до інформатики» в 2 кл. в загальноосвітніх навчальних закладах району.
4. Про реалізацію ІІ етапу науково-методичної теми районного методичного кабінету «Інноваційні підходи до конкурентоспроможної особистості в умовах компетентісно зорієнтованої освіти».

За наслідками ради прийнято протокол з відповідними протокольними дорученнями для керування у роботі ... Читати далі »


17 листопада 2013 року на базі Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся черговий ІІІ етап четвертого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Екостадіон». Змагання присвячені туризму.

Всього у змаганнях взяли участь чотири команди. Дві з них представники закладів освіти. Сім'я працівників Залавської ЗОШ І-ІІ ступенів С.Ф.Кулакевича та Н.А.Кулакевич посіла у загальнокомандному заліку перше місце.

Сім'я безробітних П.П.Павлушенка та М.М.Павлушенко із Біловіжа посіла друге загальнокомандне місце.

Третє місце зайняла сім'я Лесковців з Глинного, які представляли заклади культури.

На четвертому - сім'я Рогульчиків із Глинного від служби сім'ї та молоді.

Сім'я Кулакевичів візьме участь в обласному етапі змагань 24 листопада 2013 року в м.Кузнецовськ.Успіхів!

Наступні змагання відбудуться у лютому 2014 року, згідно графіку на базі Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» (с. Рокитне).


15 листопада 2013 року, на базі Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, пройшов ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з біології, переможцями серед учнів стали:
8 клас:
І місце – Лісовець Наталія Леонідівна, учениця Старосільської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів.
ІІ місце – Тимощук Софія Іванівна, учениця Рокитнівського НВК «Школи І-ІІІ
ступенів ліцей».
ІІІ місце – Герман Анна Ігорівна, учениця Томашгородського НВК «Школи І-ІІІ
ступенів ліцей».
ІІІ місце – Примак Дмитро Олегович, учень Купельської загальноосвітньої
школи І-ІІ ступенів.

9 клас:
І місце – Ющук Наталія В’ячеславівна, учениця Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ
ступенів ліцей»
ІІ місце – Цалковський Назар Миколайович, учень Рокитнівської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів №3.
ІІ місце – Тимощук Світлана Петрівна, учениця Рокитнівського НВК «Школа
І ступеня гімназія» ... Читати далі »


14 листопада 2013 року відбувся навчальний семінар-практикум завідувачів дошкільних закладів району з теми «Впровадження інноваційних технологій у роботі з дітьми 5-річного віку згідно нормативно-правових, інструктивно-методичних рекомендацій МОУ, оновленого Базового компонента дошкільної освіти, програми «Впевнений старт». В ході семінару розглядались питання впровадження та поширення ІКТ у роботі з дітьми, педагогами, громадськістю, планування діяльності методичної служби ДНЗ, алгоритм впровадження програми «Впевнений старт» в освітній процес. Завідувач Томашгородського ДНЗ «Калинка» Н.І.Поляк поділилась досвідом роботи свого закладу з даної теми, презентувала колегам дизайн ігрових майданчиків на території дитячого садка над створенням якого колектив дошкільного навчального закладу працював разом з бать ... Читати далі »


12 листопада 2013 року на базі Рокитнівського навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня-гімназія» вібувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року- 2014» у номінації географія. Троє вчителів географії загальноосвітніх закладів району, які увійшли до ІІ туру, демонстрували професійну компетентність, творчий підхід, використання сучасних технологій під час проведення уроку .

Переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації географія стала вчителька Блажівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кибукевич Світлана Олексіївна.

Вітаємо переможців конкурсу!!!

Методист РМК, І.Романчук


14 листопада 2013 відбулося виїзне засідання районної психолого-медико-педагогічної консультації (ПМПК) в Томашгородській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №3.В присутності батьків обстежено 4 учнів з метою визначення типу навчальних програм.

Участь у засіданні районної ПМПК взяли представник обласної ПМПК Заборовський Ігор Олександрович, консультанти районної ПМПК, лікар-невролог, логопеди, практичні психологи, завідувач Гречко Т.М., в.о. директора Томашгородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 Гончарук Алла Вікторівна. Експеримент з дитиною проводить консультант-психолог з питань інтелектуального розвитку Стрілець Вікторія Леонідівна.


12 листопада 2013 року на базі Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів відбулася «Ярмарка професій», що стала справжнім святом для учнів 9-11 класів шкіл району. На ярмарок завітали більше 200 випускників, адже питання про вибір професії для них як ніколи актуальне. Тож 16 навчальних закладів Рівненщини в консультаційному режимі презентували професії та спеціальності, з яких ведуть підготовку майбутніх фахівців. Учасники ярмарку професій мали змогу переглянути інформаційні фільми про омріяні професії та презентації.

У фойє приміщення школи було людно й гамірно. Учні намагаючись встигнути, як то кажуть, усюди й одночасно, запасалися листівками, буклетами, довідниками, які їм презентували навчальні заклади. Утім, організатори заходу подібним ажіотажем були дуже задоволені.

З привітаннями та побажаннями правильно обрати свій професійний шлях перед присутніми на ярмарку виступили організатори заходу Рокитнівський районний центр зайнятості, заступник голови райдерж ... Читати далі »


13.11.2013 року на базі Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія» відбувся другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Трудове навчання».
Переможцем став Кузьмич Олег Хомич, учитель трудового навчання Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 103 104 »
Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024