19.03.2024 10:19 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Використання та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій є невід’ємною складовою сучасного суспільства. ІКТ в освіті сприяють якісній організації навчально-виховного процесу та управління ним. Застосування ІКТ у системі управління закладом є необхідним, так як саме управлінські рішення забезпечують системність та цілісність у освіті. Крім того, це дозволяє оптимізувати процес обміну інформацією, зменшити обсяг роботи адміністратора, дозволяє йому приймати ефективні управлінські рішення та бути конкурентоспроможним керівником сьогодення.

З такою метою, 19 листопада на базі Біловізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, районним методичним кабінетом організовано чергове засідання постійно діючого семінару керівників навчальних закладів. Саме застосування інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності для забезпечення якості навчально-виховного процесу було темою семінару. Під час теоретичної частини керівників навчальних закладів завідувач районного методичного кабінету Л. Сулковська та методист О. Помін ознайомили із нормативно-правовою базою щодо впровадження ІКТ, електронних освітніх ресурсів та використання мультимедійних засобів навчання в управлінській діяльності тощо. Директор Біловізької школи (Т.Кайданович) представила власний досвід з використання інформаційних технологій в управлінській та методичній роботі, навчально-виховному процесі. Учителі даного закладу у формі відеозбірки уроків презентували впровадження в практику дану технологію.

На семінарі були присутні і представники влади: голова райдержадміністрації В. Рудницький та його перший заступник В. Довгаль, які наголосили, що наші діти, вчителі, керівники навчальних закладів мають отримувати якісні знання, мати доступ і використовувати різні електронні освітні ресурси у навчально-виховному процесі.

Проведений захід ще раз спонукав керівників до вдосконалення управлінського процесу та впровадження новітніх технологій у роботу навчальних закладів.

Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024