27.04.2024 10:06 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















24 жовтня 2013 року на базі Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізики, астрономії з теми «Методика викладання фізики та астрономії з використанням навчальних презентацій».

Слухачі методичного об’єднання мали можливість побувати на відкритому уроці з фізики в11- му класі (вчитель І.Скачко) з використанням мультимедійної презентації « Земля і Місяць» та прослухати майстер-клас вчителя фізики І.Скачко з методики проведення уроків з фізики та астрономії з використанням навчальних презентацій, після чого відбувся взаємообмін професійним досвідом « Використання відео технологій під час навчання фізики та астрономії».

Підсумками роботи методичного об’єднання стали обмін думками, обговорення та прийняття рекомендацій науково-методичного, практично-технологічного змісту.

Методист рай методкабінету Богданець Т.М.


24 жовтня 2013року на базі Рокитнівського дошкільного закладу №1 «Теремок» проведено районне методичне об’єднання вихователів старших груп, музичних керівників та фізінструкторів з теми «Впровадження інноваційно - освітніх технологій в практику роботи дошкільного закладу (керівник секції С.С.Бабенко).

Учасники зібрання мали можливість переглянути слайдову презентацію на тему: «Технології використання інтелектуальних карт в освітньому процесі», обговорили проблемні питання організації роботи з дітьми 5-ти річного віку за програмою «Впевнений старт» та організацію і планування гурткової роботи зі старшими дошкільниками.

Вихователями старших груп Н.І.Прокопчук, О.М.Трубилко, Р.В.Кушнір проведені інтегровані заняття з використанням кольоротерапії, інтелектуальних карт «Колір радості» та «Щедра осінь», ... Читати далі »


23 жовтня 2013 року на базі Вежицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум на тему «Превентивне виховання – шлях до попередження негативних звичок, правопорушень, злочинів серед неповнолітніх».
Із системою роботи з превентивного виховання у школі ознайомила Василевич Г.І.,заступник директора з виховної роботи. Активну участь у роботі семінару взяли Свиридович Т.М., практичний психолог, Жежук Н.Ф., соціальний педагог, Прокопович А.М., класний керівник 5 –Б класу, Голосняк Т.П., класний керівник 11 класу.

Н.Федорович, методист РМК


24 жовтня 2013 року в Рокитнівському НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей» відбулося районне засідання Школи молодого вчителя початкових класів. В ході засідання були розглянуті всі теоретичні аспекти щодо вивчення типів та структури сучасного уроку, основних принципів навчання.


В практичній частині молоді спеціалісти відвідали:


Урок образотворчого мистецтва. «Хроматичні та ахроматичні кольори. Збагачення палітри відтінків. Виконання композиції «Котик мій сіренький», використовуючи ахроматичні кольори»., Мелещук О.М., вч. 2 кл., спеціаліст першої категорії.


Урок літературного читання. «Авторські вірші та скоромовки. Творчість О.Пчілки. О.Пчілка «Вже ж у любому куточку» Із записів Олени Пчілки»., Прокопчук А.І., вч. 2 кл., Спеціаліст першої категорії.
Урок трудового навчання: технологічної і художньої праці. «Аплікація з використанням ниток. Виготовлення аплікацій із засипанням малюнка різними нитками та їх приклеювання «Грибок – боро ... Читати далі »


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024