29.04.2024 07:39 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Щомісяця з метою своєчасного інформування та надання методичної допомоги з питань організації навчально-виховного процесу на базі районного методичного кабінету проходять інструктивно - методичні наради заступників директорів з навчально-виховної роботи.

05 лютого 2010 року пройшла чергова нарада під головуванням завідувача методкабінету Н.Трохимчук та з участю методистів РМК В.Кибукевича та Ж.Дубовець. На нараді порушувалися актуальні питання організації навчально-виховного процесу в закладах освіти району:

  • про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2010». Н.Трохимчук подякувала заступникам директорів за підготовку вчителів для участі в районному етапі конкурсу, відмітила більш високий рівень підготовки кадрів в навчальних закладах. Про це свідчить той факт, що два переможці районного етапу конкурсу ( Кузьмич М.В. вчитель Березівської ЗОШ I-III ст. та Берташ Л.О. вчитель Сновидовицької ЗОШ I-III ст.) взяли участь у відбірковому турі обласного етапу конкурсу.Однак заступникам директорів потрібно провести роботу з підвищення активності участі вчителів навчальних закладів в конкурсі;
  • про підсумки районного етапу обласного конкурсу - ярмарку педагогічної творчості. В 2009-2010 н.р. в конкурсі-ярмарку взяли участь більше ніж 80 методичних проектів з 24 навчальних закладів району. Нагородження переможців та призерів конкурсу-ярмарку відбудеться 12 лютого 2010 року на базі методкабінету;
  • про результати участі учнів ЗНЗ району в II та III етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад. Методист В.Кибукевич звернув увагу на високу активність команд навчальних закладів в районному етапі .За попередніми даними в III етапі призерами стали три учасники (двоє з географії.один з біології);
  • про організацію та проведення I етапу конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів РМАН УМ. В.Кибукевич зазначив, що в цьому навчальному році для участі в конкурсі-захисті було подано 41 роботу , допущено до конкурсу -31,відмітив високу участь учнів у відділеннях «Історико-географічне» та « Філологія, мистецтвознавство».

Також на нараді порушувалися питання про організацію методичної роботи в II семестрі, про організацію та проведення конкурсу-захисту на кращу модель навчального закладу «Школа майбутнього», про атестацію навчальних кабінетів та педагогічних працівників, про курсову підготовку в лютому та березні 2010 року.

Заступники директорів отримали інформаційно-методичний «Освітянський вісник» №12 , в якому представлені накази відділу освіти з питань організації курсової підготовки педпрацівників в 2010 році, проведення районного огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання , про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та інформація методистів РМК про результати участі педпрацівників району в районних та обласних заходах.

Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024