29.04.2024 10:58 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















14 лютого 2010 року переможці І етапу, кандидати в дійсні члени та дійсні члени Рівненської МАН на базі Національного університету водного господарства та природокористування взяли участь в контрольних випробуваннях з базових предметів. Рокитнівський район представляли учні Томашгородського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей», Рокитнівського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей», Рокитнівського навчально-виховного комплексу «Школа І ступенів-гімназія», Рокитнівської загальноосвітньої школи№3 І-ІІІ ступенів, Біловізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Глиннівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Березівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Борівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Блажівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Карпилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Старосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Більської загальноосвітньої школи ... Читати далі »


В лютому місяці в загальноосвітніх навчальних закладах району проходять тижні іноземної мови , під керівництвом вчителів-предметників , в яких беруть участь учні 2-11-х класів.

Тиждень іноземної мови в Рокитнівському НВК «Школі І-ІІІ ступенів-ліцею» був дуже насичений, свято на святі. А розпочався він 8 лютого. Кожного дня проходили конкурси, вистави та інші заходи.

Виставу для учнів 5 класів «Червона шапочка» провела вчитель англійської мови Шидловська Н.І., виставу «Антошка піде до школи» з учнями 5-Б класу підготувала Терещук О.В., про пори року розповідали та співали учні 7-Г класу разом з вчителем німецької мови Таргоній І.В.

Але найбільше всім запам’яталась вистава «Попелюшка», де учні 5-Б класу побували на балу, а також вміло зіграли роль принца та попелюшки. Учні співали, танцювали, грали в ігри та веселились на балу. Активними були Ющук Наталія (попелюшка), Кушнір Наталія (фея), Богданець Сергій (принц) та Кириловець Ольга (мачуха). ... Читати далі »


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024