29.04.2024 13:32 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















18 лютого 2010 року в актовій залі Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія» відбулася конференція присвячена річниці з дня народження Уласа Самчука. З рефератами про життєвий і творчий шлях письменника виступили учні 11 класу Масевицької ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель української мови та літератури Мисюкевич Г.В.).

В проведенні конференції взяли участь учні Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія», Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ст., Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., Томашгородського НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей», Біловізької ЗОШ І-ІІІ ст, Заболотської ЗОШ І-ІІ ст.

Присутні переглянули комп’ютерну презентацію життєвого і творчого шляху Уласа Самчука.

Матодист РМК, Вівчар В.М.



Дошкільна освіта

Що таке інноваційні технології навчання, формування інноваційної компетентності, грамотності, культури у керівників та педагогічних працівників дошкільних закладів – ось те широке коло питань, які розглядались на районному семінарі – практикумі завідувачів дошкільними закладами, який відбувся 18 лютого 2010року на базі Рокитнівського ясел-садка №1 «Теремок».

Керівник семінару, методист відділу освіти Н.Черногор акцентувала увагу присутніх на причини низької інноваційної грамотності та вплив інноваційних технологій навчання на підвищення фахової майстерності педагогічних працівників. Під час практичної частини, учасники семінару мали змогу переглянути організовану навчальну діяльність дошкільників з використанням елементів інноваційних технологій видатних педагогів Н.Гавриш «Художньо-мовленнєва діяльність дітей дошкільного віку» /вихователь Ониськевич З.М, старша група /, Л.М. Шульги «Розвиток творчих зд ... Читати далі »


18.02.2010 року на базі Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ №3 ступенів відбулося чергове засідання школи педагогічного досвіду вчителі біології та хімії з теми: «Інформаційно-комунікативні технології шлях до успіху як вчителя так і учня». Керівником школи Хмельовською А.М. було проведено показовий узагальнюючий урок у 6 класі, де вчитель продемонструвала, як активізує учнівський потенціал на уроці впровадженням навчальних технологій.


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024