29.04.2024 07:20 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















9 лютого 2010 року в.о. начальника відділу освіти Таргонський Григорій Миколайович та завідуюча методкабінету Трохимчук Н.А. взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Професійний розвиток педагога в системі безперервної післядипломної освіти» та урочистостях з нагоди 70-ти річчя створення Рівненського обласного інституту післядипломної педгогічної освіти

Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти – лідер у навчанні дорослих краю, один із найстаріших навчальних закладів післядипломної педагогічної освіти держави, вищий навчальний заклад IІІ рівня акредитації.

Він завжди був частиною долі вчительства Рівненщини. Тут педагоги підвищують свою кваліфікацію, вдосконалюють професійну майстерність. Тут завжди вирує джерело педагогічної творчості. Тут теоретичні знання поєднуються з кращим педагогічним досвідом і слугують ідеї високої соціальної місії вчителя.

Сьогодні досвід Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відомий в Україні. У нашому закладі здійснюється професійний розвиток і саморозвиток педагогів, використовується вітчизняний та міжнародний досвід із надання освітніх послуг, закладається основа дослідно-експериментальної роботи.

У період модернізації освіти ми істотно оновили зміст і напрямки діяльності інституту. Фактично охоплено все коло актуальних психолого-педагогічних проблем, підтримуються творчі зв'язки з університетами, АПН, науково-дослідними інститутами.

Ми прагнемо зробити важливий крок у майбутнє – майбутнє, де освіта триватиме все життя. Колектив Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти з великою пошаною і вдячністю звертається до всіх освітян краю, до тих, хто разом із нами працює на щедрій освітянській ниві, зі щирими словами подяки за увагу до нашого навчального закладу, з побажаннями подальшої співпраці, співтворчості, співавторства.

Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти є вищим навчальним та науково-методичним закладом ІІІ рівня акредитації, який забезпечує підвищення кваліфікації педагогічних працівників регіону. Основна мета діяльності інституту полягає у приведенні професійної компетентності працівників освіти у відповідність із світовими стандартами, розвиток їхнього творчого потенціалу, педагогічної майстерності, підвищення інтелектуального і загальнокультурного рівня.

У 2008 році інститут став лауреатом у номінації «Лідер» національної рейтингової програми «Флагмани України», переможцем Всеукраїнського проекту «Роботодавці України» (Лідер 2008 року), дипломантом Всеукраїнського проекту «Національний лідер України», лауреатом міжнародного проекту «Україна й українці – цвіт нації, гордість України» (а ректор М.Віднічук нагороджений нагрудним знаком «Патріот України»). Крім того, інститут нагороджено Почесною грамотою інституту педагогіки АПН України за творчу співпрацю в дослідницько-експериментальній роботі з упровадження надбань педагогічної науки, інноваційних освітніх технологій у шкільну практику, Інституту педагогічної освіти і педагогіки дорослих за впровадження інноваційних форм методичної роботи серед керівних і педагогічних працівників установ освіти і загальноосвітніх закладів Рівненської області. У 2009 році ректора інституту Віднічука Миколу Антоновича обрано Академіком Академії акмеологічних наук (відділення «Педагогічна акмеологія»).

Взято з: http://roippo.rivne.com/


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024