18.05.2024 19:19 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















14.03.2013р. на базі Вежицької ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів 1 класів з теми " Організація навчання першокласників відповідно до вимог нового Державного стандарту ". Учасників засідання зустріли щирими привітаннями вихованці початкової ланки. Члени методичного об’єднання відвідали відкритий урок читання у 1-А класі з теми «М. Коцюбинський «Казка про двох цапків і двох кізок» та урок письма у 1-Б класі з теми «Закріплення навичок письма. Словниковий диктант». Учасники семінару мали можливість відвідати виховний захід у 1-Б класі "Рідну мову будем знати, берегти і поважати ". А все це підготували і провели вчителі перших класів Кузьмич Олександра Сергіївна та Балдич Наталія Андріївна.

На засіданні виступила і підвела підсумки роботи методист РМК Стрілець Вікторія Леонідівна.

Методист РМК Вікторія Стрілець


13.03.2013 року в Рокитнівській загальноосвітній школі №3 І-ІІІ ступенів, пройшов районний конкурс на кращу екологічну агітбригаду «На нас надіється земля!».

Конкурс проводився серед школярів та учнівської молоді району.

Мета конкурсу:
- формування екологічної культури та творчих здібностей учнівської молоді;
- виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з пропаганди екологічних знань;
- активізація екологічного руху в Україні.

У конкурсі взяли участь cімнадцять колективів загальноосвітніх закладів району, які мають досвід виступів перед широкою аудиторією з висвітлення екологічних проблем своєї місцевості та шляхів їх вирішення.

На основі вимог до конкурсних виступів та критеріїв оцінювання:
І-місце - зайняла агітбригада «Варта» Березівської загальноосві ... Читати далі »


14 березня 2013 року на базі Рокитнівського дошкільного закладу №1 «Теремок» пройшло засідання районної Школи педагогічного досвіду з теми «Формування логіко-математичної компетентності у дітей старшого дошкільного віку».

Робота проводилась відповідно плану роботи, а саме:
• Перегляд інтегрованого заняття для дітей старшого дошкільного віку з використанням розвивальних ігор-завдань;
• Виступ з досвіду роботи керівника Школи, вихователя-методиста І категорії Т.М.Козлової з питання «Сучасні підходи до формування логіко – математичної компетентності у дошкільників».

По закінченню засідання педагоги проаналізували структуру проведеного заняття та ознайомилися з методичними напрацюваннями колективу закладу з даної проблеми.

Методист РМК Н.Черногор

... Читати далі »

14 березня 2013 року на базі Рокитнівського Будинку дітей та молоді відбувся заочний районний конкурс писанкарства «Воскресни, писанко!», в якому взяли участь учні 28 загальноосвітніх навчальних закладів і вихованці Будинку дітей та молоді.

На конкурс були представлені композиції писанок виконані у різній техніці та з різноманітного матеріалу ( оригамі , традиційна писанка воском , оформлені бісером та стрічками) . При оцінюванні поданих експонатів журі враховувало: естетичність оформлення , техніку виконання, розкриття даної теми та наявність супроводжуючої документації .

За результатами роботи журі переможцями конкурсу стали роботи таких учасників:
- Місечко Мирослави, учениці 3 класу Березівської ЗОШ І-ІІІ ст., робота «Оберіг нашого села», керівник гуртка Маринич В.Р.;
- С ... Читати далі »


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024