18.05.2024 18:58 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















21 березня 2013 року на базі Кисорицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося методичне об’єднання вчителів фізики та астрономії з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення фізики та астрономії»

Педагоги району відвідали:
1. Відео-уроки з фізики у 9 та 10 класах (уч. Трохимчук А.Ф.).
2. Відео-екскурсію на Рокитнівський завод скляних виробів .
3. Інтелектуальну фізичну гру «Еврика» (уч. Трохимчук А.Ф.).

Розглянули теоретичні питання:
1. Активізація пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення фізики.
2. Вивчення практичних основ астрономії в 11 класі.
3.Методика підготовки учнів до олімпіад.
4. Нормативно-правова база облаштування кабінету фізики, правил безпеки, положення про навчальні кабінети тощо.
5.Підвели підсумки роботи МО вчителів фізики за 2012-2013 навчальний рік.
6. Різне.

Методист РМК, Т.Богданець

... Читати далі »

21 березня 2013 року в приміщенні Рокитнівської райдержадміністрації за участю методиста з дошкільної освіти Н.Черногор проведена інструктивно-методична нарада завідувачів дошкільними навчальними закладами району.

Розглядалися питання:
1. Про здійснення контролю за дотриманням Правил внутрішнього трудового розпорядку в ДНЗ.
2. Про стан реалізації заходів на виконання листа МОНУ від 17.12.2008 № 1/9-611 «Про здійснення соціально-педагогічного патронату» в задоволенні потреб громадян відповідної території в здобутті дошкільної освіти.
3. Про Державний стандарт початкової загальної освіти, забезпечення контролю за дотриманням вимог Базового компоненту дошкільної освіти, програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт» щодо організації навчально-виховного процесу у дошкільних закладах та інших законодавчих і нормативних документів, що регулюють надання освітніх послуг.

По закінченню наради всі керівиники отр ... Читати далі »


Базуючись на особистісно зорієнтованій парадигмі освіти та орієнтуючись на нові концепції розвитку педагогічної системи 21 березня на базі Томашгородського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – ліцей» проведено чергове засідання обласної творчої групи керівників спеціалізованих навчальних закладів із проблеми «Проектування педагогічної діяльності у системі загальної середньої освіти регіону». Даний захід було сплановано та організовано завідувачем кабінету управління закладами середньої освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Люшиним М.О. Членам творчої групи було представлено досвід роботи закладу з теми: «Практико зорієнтований підхід до проектування навчально-виховного комплексу». Педагоги закладу запропонували свій варіант впровадження в пр ... Читати далі »


21.03.2013р. на базі Рокитнівський НВК «Школа І ст.-гімназія» пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів 2 класів з теми "Використання інноваційних технологій на уроках читання у початкових класах". Члени методичного об’єднання відвідали інтегрований урок: математика, основи здоров’я, трудове навчання у 2-Б класі з теми «Повторення вивчених таблиць множення та ділення. Розв’язування складних задач на дії різного ступення», вчитель Лозян В.М. та урок читання у 2-А класі з теми «Потрібно учиться – завжди пригодиться». Юрій Ярмиш «Зайчаткова казочка», вчитель Рудницька Т.Ф. Учасники семінару мали можливість прослухати виступ Ничипорчук Л.Т. Підсумки роботи засідання підвела методист РМК Стрілець В. Л.


20 березня в будинку дітей і молоді відбувся районний етап Всеукраїнського турніру юних істориків. Учні показали вміння викладати та доводити свою точку зору з приводу тієї чи іншої історичної події, наукової роботи, даних архівного документу та обґрунтовувати її в наукових дискусіях – історичних раундах, опонувати відповідям інших команд. В турнірі взяли участь команди 14 загальноосвітніх закладів: Блажівської ЗОШ І-ІІІ ст, Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ст № 3, Хмільської ЗОШ І-ІІІ ст, Боровської ЗОШ І-ІІІ ст, Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст, Сновидовицької ЗОШ І-ІІІ ст, Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей», Дубнівської ЗОШ І-ІІІ ст, Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст, Більської ЗОШ І-ІІІ ст, Рокитнівського НВК «Школа І ст.-гімназія», Глиннівської ЗОШ І-ІІІ ст, Березівської ЗОШ І-ІІІ ст, Старосільської ЗОШ І-ІІІ ст. Переможці турніру:
І місце – Рокитнівський НВК «Школа І ст.-гімназія»
ІІ місце – Рокитнівський НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей»
ІІ ... Читати далі »


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024