20.04.2024 02:19 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Починаючи з 02 лютого в Познанській ЗОШ І-ІІІ ступенів в повному обсязі відновлено навчально-виховний процес. Всі учні скучили за школою, це було видно з їх щасливих очей, та рівня відвідуваності в той день. Адже майже з 500 вихованців до школи не прийшло близько 10 дітей.

Ознайомитись з умовами в яких будуть продовжувати навчання Познанські учні, виїхали голова Рокитнівської районної державної адмінстрації В.Поліщук, голова Рокитнівської районної ради В.Близнюк, заступник голови райдержадміністраії в.о. начальника відділу освіти Г.Таргонський.

Символічну здачу об’єкта в експлуатацію здійснював приватний підприємець А.Кінчур. Як відомо завершальний цикл робіт випав на сильні морози. Проте температурний режим в школі в цілому і в добудованих чотирьох кімнатах відповідає нормі.


Виїздна нарада завідувачів дошкільними закладами району відбулася 29 січня 2010року на базі Томашгородського сільського ясел-садка «Журавлик», що знаходиться у віданні відділу освіти Рокитнівської райдержадміністрації та Томашгородської сільської ради. Типове приміщення здано в експлуатацію в 19991році, розраховано на дві групи, склад колективу – 19 чоловік. З 2008р. в закладі функціонує 3 групи, 68 дітей.

Створення умов для забезпечення рівного доступу до якісної освіти, забезпечення гарантії державної підтримки і допомоги кожній сім'ї у дошкільному вихованні дітей, надання освітніх послуг відповідно до виявлених потреб – ось головні завдання, які успішно вирішує колектив закладу.

Завідувач Сахневич Людмила Іванівна створила належні умови для проведення наради, поділилась досвідом роботи з колегами по відкриттю третьої групи для дітей раннього віку, зміцненню матерільно-технічної бази установи.

Заслуговує на увагу і робота з родинами вихованців, які всіляко пі ... Читати далі »


02 лютого 2010 року в Будинку дітей та молоді відбулась ХVІІІ звітно-виборна конференція Рокитнівської районної організації профспілки працівників освіти. В її роботі прийняв участь голова Рівненської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Ю.Кравець. Із звітною доповіддю про роботу за 2005-2010 роки виступила голова районної ради профспілки Т. Ничипорчук. В обговоренні доповіді взяли участь: голова профкому Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ст. ,№ 3 О. Мосаковський, заступник голови профкому Рокитнівського НВК ” Школи І ступеня- гімназії” О. Осадча, завідуюча Блажівським ДНЗ „ Калинка” О. Жуковська, голова профкому Томашгородської ЗОШ І-ІІ ст. № 3 С. Стрілець, голова профкому Нетребської ЗОШ І-ІІ ст. Н. Карповець , голова профкому відділу освіти райдержадміністрації Л.Сулковська . Конференція визнала роботу ради за звітний період задовільною. Пріоритетними завданнями визначила втілення в життя всіх освітянських законів, забезпечення прав і гарантій педагогі ... Читати далі »


Спортсмени, на старт !!!

Стартувала ХІІІ районна Спартакіада школярів Рокитнівщини – 2010. Протягом року учні району матимуть змогу показати свою вправність у спортивній грі «Старти надій та таких видах спорту:

  • баскетбол;
  • волейбол;
  • футбол;
  • шашки, шахи;
  • легка атлетика, легкоатлетичний крос;
  • спортивне орієнтування, туризм;

9 січня на спортивну арену Рокитнівщини вийшли баскетболісти шкільного віку
1993 року народження і молодші. Першість проводилася серед юнаків в залік ХІІІ
районної Спартакіади школярів Рокитнівщини – 2010. Місцем проведення було обрано
спортзали Рокитнівської гімназії та Рокитнівської ЗОШ №3.
На спортивні баталії прибуло 10 команд, що є рекордом нашого району для такого
виду спорту! Щоб потрапити у фінал, команді необхідно було перемогти у трьох
іграх поспіль.

У поєдинку за третє місце баскетболісти гімназії з перевагою всього в один м'яч
... Читати далі »


29 січня 2010 року в м.Рівне пройде ІІ (обласний) етап конкурсу «Вчитель року 2010» до якого допущено двох освітян Рокитнівщини це, зокрема:

  • Берташ Людмила Олександрівна, вчитель трудового навчання Сновидовицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
  • Кузьмич Михайло Васильович, вчитель правознавства Березівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України за №1007 від 19.08.2009 року (зі змінами внесеними згідно з розпорядженням КМ №1125-р від 08.12.2009) про децентралізацію бюджетних установ. У всіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбулися збори (конференції) трудових колективів на яких прийнято рішення про недоцільність відкриття рахунків в органах Державного казначейства та самостійне ведення бухгатерського обліку.


28 січня 2010 року після відновлення навчально-виховного процесу в Рокитнівській гімназії склалася критична ситуація з температурним режимом. Відділом освіти була створена оперативна комісія, яка разом з керівництвом «Рокитнекомуненергія» вивчили ситуацію на місці. Напрацювання комісії стали предметом розгляду на оперативній нараді під головуванням голови Рокитнівської районної державної адміністрації п.Поліщука Василя Павловича та голови районної радли п.Близнюка Володимира Петровича.

Прийнято рішення про купівлю та встановлення додаткового насоса в Рокитівській гімназії, що дасть змогу підвищити температуру в класних кімнатах на 4-5°С, а також провести повну заміну внутрішньої системи опалення до нового опалювального сезону.


27 січня 2010 року об 11 годині відбулась нарада начальників відділів освіти у селекторному режимі. В роботі наради взяли участь в.о. начальника відділу освіти Таргонський Григорій Миколайович, заступник начальника відділу освіти Боровець Жанна Миколаївна, відповідальний за проведення зовнішнього незалежного оцінювання Кибукевич Василь Олексійович, керівники загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.


25 січня 2010 року проводилися збори трудового колективу працівників відділу освіти. В ході проведення зборів обрано членів профспілкового комітету працівників відділу освіти в кількості 5 осіб, по одному предтавнику від структурного підрозділу:

Бунько В.В. - від апарату відділу освіти

Сулковська Л.В. – від методичного кабінету

Корнійчук В.С. – від централізованої бухгалтерії

Стрілець Т.В. – від групи централізованого обслуговування

Федорович Н.М. – організатор профспілкових заходів

З членів профкому було обрано голову профкому відділу освіти – Сулковську Л.В. Окрім того її було обрано делегатом на районну звітно-виборну конференцію.

Поміж інших питань зборами трудового колективу було затверджено правила внутрішнього трудового розпорядку.

Збори провела голова Президії районної ради працівників профспілки Ничипорчук Тетяна Павлівна за участі в.о. начальника відділу освіти Таргонського Григорія Миколайовича.


У зв’язку з різким пониженням температури в Рокитнівському районі призупинено навчально-виховний процес у загальноосвітніх закладах з 25 січня по 27 січня 2010 року. У відповідному розпорядженні голови райдержадміністрації вказано що заняття буде перенесено із вказаних днів на суботи, відповідно:

з 25 січня на 30 січня 2010 року

з 26 січян на 06 лютого 2010 року

з 27 січня на 13 лютого 2010 року


« 1 2 ... 101 102 103 104 »
Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024