29.04.2024 00:18 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















В рамках проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості з метою виявлення дитячих талантів та стимулювання інтересу дітей дошкільного віку до творчого розвитку 07 листопада 2013 року на базі Рокитнівського ДНЗ №1 «Теремок» пройшло районне дитяче свято «Україна – це Я». У програмі заходу лунали пісні, літературно-музичні композиції, запальні таночки, літературне слово. На завершення кожний учасник свята отримав подарунок. Найкращі слова вдячності музичним керівникам, педагогам, завідувачам Рокитнівських ДНЗ №1,2,3,5, Кисорицького, Масевицького, Більського ДНЗ, Томашгородських «Сонечко» і «Журавлик». Піднесений настрій своїми виступами всім присутнім забезпечував хореографічний колектив «Промінчики сонця» (керівник С.Жук, РДНЗ №1), постійний учасник всіх районних заходів.


Проект «Розминка від чемпіона» реалізовують у рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України». 06 листопада 2013 року уроки фізкультури для учнів 4 шкіл Рокитнівської №3, Кисорицької, Глиннівської, Познанської І-ІІІ ступенів проводили спортсмени, які є призерами всеукраїнських та міжнародних змагань.


05 листопада 2013 року на базі Рокитнівського Будинку дітей та молоді відбулося засідання районної школи навчання активу лідерів, в якому взяли участь 32 учні із 26 загальноосвітніх закладів району та актив ради старшокласників. На засіданні лідери обговорили такі питання:
1. Види колективних творчих справ. Алгоритм організації роботи.
2. Лідер і лідерство. Риси лідера, типи лідерів, стилі лідерства.
3. Мозковий штурм «Лідер – це…»
Також лідери пройшли експрес-діагностику лідерських здібностей та тест «Мій характер».
З лідерами учнівського самоврядування було проведено тренінг «Я – лідер, я – особистість». Метою тренінгу було формування досвіду активної поведінки лідерів шляхом залучення їх до роботи в групах та обговорення проблем.
Заняття провела керівник гуртка ... Читати далі »


01 листопада 2013 року відбулися районні змагання з футболу на стадіоні Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія». Для участі у фінальних змаганнях прибула одна команда із району (Томашгородський НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей»).

На обласних змаганнях у квітні-травні 2014 року район представлятимуть томашгородці. Вітаємо!


30 жовтня 2013 року відбулося виїзне засідання ( м.Рівне) творчої лабораторії вчителів природничих дисциплін з теми «Науково-методичний супровід вчителів природничих дисциплін Рівненського району». В ході засідання вчителі ознайомилися з фауною та флорою Рівненського району в Музеї лісу; відвідали Комбінат нетканих матеріалів, познайомилися з виробництвом синтетичних волокон; обмінялися досвідом по організації природоохоронної роботи з колективом комунального закладу „Станція юних натуралістів”; відвідали музей Бурштину, підвели підсумок роботи творчої лабораторії.

Методист РМК, І.Романчук



29 жовтня 2013 року в актовій залі Рокитнівського НВК «Школа І ступеня- гімназія» проведено семінар-нараду з науковими керівниками учнів-членів Рівненської Малої академії наук учнівської молоді.
Семінар провели працівники Рівненської Малої академії наук:
• Мазур Олександр Олексійович, заступник директора з навчально-методичної роботи РМАН;
• Данчук Ангеліна Сергіївна, методист відділення хімії та біології, відділення екології та аграрних наук;
• Сульжик Олександр Васильович, методист історико-географічного відділення.
Розглянуто питання організації діяльності та перспективи розвитку РМАН, підготовки, оформлення та захисту науково-дослідницьких робіт.
Вчителі отримали рекомендації як написати й оформити роботу в МАН, загальні методичні поради, орієнтовний зміст нап ... Читати далі »


29 жовтня 2013 року на базі Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів відбувся районний турнір юних фізиків. Учасники турніру, учні 8-10 класів розв’язували експериментальні задачі, задачі – дослідження, задачі, які можна розв’язувати строго математично.
У фізичних боях перемогу здобула команда Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» у складі Богданця Анатолія, Шидловської Неоніли та Лопуги Олени. Хороші результати показали команди Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів та Томашгородського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцею». Тож побажаємо юним фізикам нових звершень та перемог!

Методист Богданаць Т.М.



28 жовтня 2013 року відбувся районний огляд - конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів.
Журі прослухало 47 виконавців із 32 навчальних закладів.
Переможцями стали:
солісти І категорії
І м. – Слебік Зоряна, учениця Томашгородського НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей»;
ІІ м. – Кушнір Анастасія, учениця Будівської ЗОШ І-ІІ ст.;
ІІ м. – Гольц Ольга, учениця Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ст.;
ІІ м. – Примак Олександр, учень Залавської ЗОШ І-ІІ ст.;
ІІІ м. – Маринич Аліна, учениця Заболотської ЗОШ І-ІІ ст.;
ІІІ м. – Лук’янчук Вікторія, учениця Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІІ м.- Єремейчук Іван, учень Нетребської ЗОШ І-ІІ ст.

солісти ІІ категорії
І м. – Жуковська Ан ... Читати далі »


25 жовтня 2013 року відбулися районні змагання з футболу на стадіоні Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія». Для участі у фінальних змаганнях прибуло 3 команди із ЗНЗ району. Результат фіналу:

І місце – Березівська ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІ місце – Томашгородський НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей»;
ІІІ місце – Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст.

На обласних змаганнях район представлятимуть березівці. Вітаємо!


З 25 жовтня 2013 року розпочала роботу нова форма методичної роботи із заступниками директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району – школа методичного активу, де заучі представляють різні форми методичної роботи для підвищення фахової майстерності педагогічних кадрів.

Перше засідання проведено у формі презентацій та обміну досвіду між колегами з даного питання. Члени школи висловили свої сподівання на гарний та творчий результат розпочатої справи.

25 жовтня 2013 року на базі методичного кабінету проведено засідання творчої групи із питання реалізації науково-методичної проблемної теми району. На засіданні члени групи окреслили пріоритетні напрямки, основні завдання та проблеми з даного питання.


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 103 104 »
Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024