05.05.2024 16:20 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Учитись важко, а учить - ще важче.
Але не мусиш зупинятись ти –
Як дітям віддаєш усе найкраще,
То й сам сягнеш нової висоти.

Ці слова П.Сингаївського стали провідним мотивом засідання районного методичного об’єднання вчителів світової літератури з теми «Формування інформаційної компетентності учнів на уроках світової літератури», що відбувся 12 лютого 2013 року у Карпилівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Вчителі світової літератури Козаченко О.І., Делейчук Н.В., Григорчук Л.В. ділились досвідом з даної проблеми, а саме напрацюваннями щодо використання комп’ютерних технологій, створення творчих проектів та мультимедійних презентацій на своїх уроках за допомогою мультимедійного представлення фрагментів уроків світової літератури та російської мови. По завершенні усіх присутніх запросили до літературної вітальні «Слово і доля. Життя і творчість Марини Цвєтаєвої». Усе побачене ще раз ... Читати далі »


11 лютого 2013 року проведено методичне об’єднання вчителів естетичного циклу (образотворче мистецтво та художня культура) загальноосвітніх навчальних закладів району. На засіданні розглянуто ряд питань та представлена практична робота закладу з учнями:
1. Використання активних форм і методів на уроках образотворчого мистецтва (вч.С.В.Панько, Кисорицька ЗОШ І-ІІІ ступенів).
2. Методика досягнення виховної мети на уроках образотворчого мистецтва та художньої культури (вч.Я.О.Смик, Біловізька ЗОШ І-ІІІ ступенів).
3. Система методичної роботи з вчителями образотворчого мистецтва та художньої культури Біловізької ЗОШ І-ІІІ ступенів (М.М.Гапоненко,заступник директора з НВР Біловізької ЗОШ І-ІІІ ступенів).
4. Проведено урок художньої культури у 9 класі на тему «Форми збереження культурної спадщини. Провідні музеї світу.Урок «Віртуальна подорож» (вч.Л.В.Павлушенко, Біловізька ЗОШ І-ІІІ ступенів).
5. Показана мультимедій ... Читати далі »


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024