05.05.2024 20:51 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















На базі Масевицького дошкільного навчального закладу «Сонечко» (завідувач О.Пахнюк) пройшло методичне об’єднання вихователів старших груп дошкільних закладів району з проблеми розвитку зв’язного мовлення в контексті програми розвитку дитини «Я у Світі» та «Впевнений старт». Педагоги обговорили теоретичні аспекти оптимізації мовленнєвого самовираження дошкільників, використання інтерактивних технологій розвитку мовлення дітей, значення художньої літератури в освітньому процесі ДНЗ та ін.

Під час практичної частини присутні переглянули інтегроване заняття в старшій групі з мовленнєвого спілкування ( вихователь Н.Денисюк) та літературну розвагу (вихователь Н.Близнюк) присвячену творчості українських письменників.

методист РМК Н.Черногор



Відповідно до плану роботи районної ради «Лідер» на 2012-2012 н. р. та плану колективних творчих справ районної ради старшокласників 28 лютого на базі Рокитнівського Будинку дітей та молоді відбувся районний конкурс юних інтелектуалів «Міцний горішок», в якому взяли участь учні Блажівської, Березівської та Глиннівської загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів.

Під час конкурсу, який проходив у три етапи: представлення, інтелектуальний конкурс та бліцтурнір, найбільшу кількість балів набрала команда «Діти капітана Гранта» Блажівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Друге місце за кількістю набраних балів отримала команда «Книголюби» Березівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, і третє – команда «Ерудити» Глиннівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Всі команди були нагоро ... Читати далі »


Таке покликання вам долею дано – з любов’ю дітям серце віддавати.
Цей шлях життєвий обрано давно
Професія чудова – вихователь!»

Під таким гаслом, на виконання Державної цільової програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, районної програми розвитку дошкільної освіти до 2017 року, з метою підтримки творчої праці вихователів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків, 27 лютого 2013 року в районі пройшов заключний етап І туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року».

У ньому взяли участь вихователі: Рокитнівського дошкільного закладу №1 «Теремок» Козлова Тетяна Миколаївна, Рокитнівського ясел-садка №2 «Струмочок» Бугайчук Оксана Петрівна, Томашгородського дошкільного закладу «Калинка» Боюка Лідія Адамівна і Рок ... Читати далі »


27 лютого 2013 року на базі Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів відбувся районний конкурс серед команд клубу веселих і кмітливих Юних інспекторів руху. Тема конкурсу: "Молоде покоління - за безпечний рух!".

Варто відзначити, що головною метою таких конкурсів є залучення учнівської молоді до участі у роботі, спрямованої на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організацію змістовного дозвілля учнів, виховання у них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВК ЮІР.

Впродовж відбіркового дня члени журі побачили чимало цікавих виступів. Діти через жарти доносили кожному з присутніх інформацію про важливість Правил дорожнього руху. Відтак, серед 9 команд журі обрало найкращі за та ... Читати далі »


28 лютого 2013 року проведено засідання школи молодого вчителя трудового навчання, фізичної культури, Захисту Вітчизни,образотворчого мистецтва на базі Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На засіданні розглянуто та проведено:
1. Система методичної роботи з молодими вчителями з урахуванням творчого підходу до особистісно зорієнтованого нвчання та виховання учнів в умовах сучасної освіти (Наумович К.Я., заступник директора з НВР).
2.Урок захисту Вітчизни «Призначення і загальна будова автомата Калашнікова. Неповне розбирання і складання автомата Калашнікова», 11-А клас (Маринич М. С., вчитель Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів).
3. Урок фізичного виховання «Гімнастика, акробатика»,6-В клас (Хомич П.М., вчитель Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів).
4. Урок трудового навчання «Виправлення, розмічання та різання тонколистового металу. Практична робота.Виготовлення совка», 8-А клас (Маринич М.М., вчитель Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ... Читати далі »


27 лютого 2013 року на базі Томашгородського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» відбулося засідання школи молодого вчителя суспільних дисциплін «Шанс». Тема засідання «Ефекти форми в навчально-виховному процесі».

Було відвідано уроки історії («Гетьманщина наприкінці XVII століття - на початку XVIIІ століття», 8 клас), етики («Що означає бути вдягнутим доречно», 5 клас) та виховний захід («Державні символи України», 7 клас).

Керівник школи молодого вчителя Євпат Валентина Гнатівна провела теоретичну частину засідання, поділившись з молодими вчителями наробками з власного досвіду.


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024