18.05.2024 20:58 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















27 лютого 2013 року на базі Рокитнівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів відбувся районний конкурс серед команд клубу веселих і кмітливих Юних інспекторів руху. Тема конкурсу: "Молоде покоління - за безпечний рух!".

Варто відзначити, що головною метою таких конкурсів є залучення учнівської молоді до участі у роботі, спрямованої на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організацію змістовного дозвілля учнів, виховання у них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВК ЮІР.

Впродовж відбіркового дня члени журі побачили чимало цікавих виступів. Діти через жарти доносили кожному з присутніх інформацію про важливість Правил дорожнього руху. Відтак, серед 9 команд журі обрало найкращі за такими критеріями, як – висвітлення актуальності теми, креативність, оригінальність та винахідливість.

У нелегких змаганнях перемогу здобула команда «Світлофор» Нетребської ЗОШ І-ІІ ступенів. Друге місце дісталося одразу двом командам – «Права» Томашгородського НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» та «Радар» Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Третє місце виборола команда «Зебра» Кисорицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Побажаємо всім учасникам конкурсу помріяти про те, що колись всі магістралі перетворяться на добру дорогу дитинства, і кожному, хто подорожуватиме, добрим супутником буде удача та успіх, а водії та пішоходи стануть взаємно ввічливими. І це означатиме, що наше життя буде в цілковитій безпеці.

Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024