05.05.2024 21:06 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Не так вже їх багато на Землі -

тих іскор Божих творчого горіння.

Сяйне одна чи дві на покоління

метеоритним спалахом в імлі...

Яке блаженство і який то біль -

людської пристрасті терпке причастя...

Але чи є, скажіть, великим щастям

творить шедеври у краю рабів?

Віншують нобелістів королі,

у троннім залі - урочисті речі,

та не тобі. У тебе - хрест предтечі

лауреатів вільної землі.

Так печально і яскраво водночас відтворила "історичну несправедливість" талановита рівненська письменниця (до речі, внучка Василя Бухала - дерманського сусіда і однокласника Уласа Самчука) Лідія Рибенко у вірші "Уласові Самчуку". Ім'я письменника ще прижиттєво було відоме у країнах Європи та Америки і, як зазначала дослідниця творчості письменника Марія Білоус-Гарасевич, "...не лишалось сумніву, що його талант на ... Читати далі »


21 лютого 2013 року святково відзначив свій 35-річний ювілей дошкільний навчальний заклад «Сонечко» смт.Томашгород, який очолює завідувач Валентина Іванівна Терлецька.Працівників та дітей прийшли привітати начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Трохимчук, голова районної ради профспілки працівників освіти Тетяна Ничипорчук, селищний голова Віктор Аксьонов, делегований представник ПАТ Томашгородського щебзаводу Григорій Горпиніч, директор Томашгородського НВК «Школа І-ІІІступеня-ліцей» керівники дошкільних закладів району та інші. Вони побажали присутнім подальшого процвітання та всіх гараздів, нагородили працівників грамотами та подарували садочку цінні подарунки.

За 35 років плідної педагогічної діяльності в ДНЗ створено свій стиль та особливості організації навчально-виховної ... Читати далі »


22 лютого 2013 року на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів Захисту Вітчизни. На порядок денний були винесені наступні питання:
1. Роль прикордонної служби в питаннях патріотичного виховання підростаючого покоління (Научук А.О.,начальник прикордонного посту с. Кам’яне).
2. Слайд-презентація. Від минулого до сьогодення патріотичними стежками рідного краю (Бекер І.В., заступник директора з навчально-виховної роботи).
3. Система методичної роботи з учителями Захисту Вітчизни Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Бурмака Н.О., заступник директора з навчально-виховної роботи).
4. Урок в 11 класі на тему « Стройовий статут Збройних Сил України» (Буза П.М., вчитель Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів).
5. Військово-спортивне свято «Будь готовий до Захисту Вітчизни» (Буза П.М., вчитель Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів).
6. Різне.

В.Маринич, методист РМК.

... Читати далі »

Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024