05.05.2024 17:30 |Головна | |
 
Меню сайту
Вхід
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Рокитнівська РДА
УОіН ОДА
Томашгородська ЗОШ №2
Персональний сайт методиста
РМК Рокитнівської районної ради
В.М.Маринич
Посилання


















Вже стало доброю традицією щороку проводити районний конкурс-ярмарок творчих напрацювань педагогів району. Саме на таких конкурсах педагогічних ідей та інновацій вчителі діляться своїм педагогічним досвідом. Бо хто ж, як не вчитель, сьогодні грає першу скрипку в розвитку української освіти, хто ж, як не він, сам творить і вчить творити – сумлінно, добросовісно, по-новому. Бо він є перший помічник і приятель, кому батьки довіряють своїх дітей. Скільки порад просять у нього, скільки консультацій – навіть далеко не педагогічних, і він повинен їх надати.

22 лютого у залі Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ №3 підведено підсумки роботи справжніх, творчих учителів, у конкурсі-ярмарку педагогічної творчості, які розкрили свій досвід і майстерність у посібниках.

В цьому році в Х районному конкурсі-ярмарку педа ... Читати далі »


Якщо людина не крокує в ногу зі своїми супутниками, можливо, їй вчуваються звуки іншого маршу (Генрі Торо). Під таким гаслом 21 лютого пройшов майстер-клас Віктора Володимировича Громового, консультанта з удосконалення навчального процесу Директорату програм розвитку освіти Міністерства освіти і науки України, Заслуженого учителя України з директорами, заступниками директорів, резервом керівних кадрів, керівниками методичних підрозділів навчальних закладів району. Як створити школу, яка НЕ школа? Як вчити дітей, які сидять спиною до вчителя? Як навчати учнів ще не існуючим знанням? І ще ряд тематичних питань розкрив Віктор Володимирович на майстер-класі.

Окрім спілкування з цією твочою людиною, учасники мали змогу переглянути та придбати мультимедійні посібники «Школа, яка НЕ школа» (випуск 4 ... Читати далі »


22 лютого 2013 року проведено чергову інструктивно-методичну нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи. На нараді було розглянуто ряд питань:
1. Про підсумки проведення районного етапу обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості.
2. Про хід вивчення досвіду педагогічних
працівників.
3. Про хід атестації педагогічних працівників.
4. Про організацію масових заходів у 2013 році.

За наслідками наради було прийнято та роздруковано протокольні доручення.


Новини порталу Педпресса


Новини порталу Батьківський комітет України

Copyright Osvita © 2024